29 d’octubre 2012

Update 3.0 (Happy birthday?)

Doncs ja hi sóc. Ja tinc els 30.


Se'm fa súper raro... és com si no els tingués, però penso en tots aquests anys que porto en aquesta vida, en totes les coses que m'han passat i em dic... només 30? però que coi, si semblen 200 anys!
Si que és cert que la vida passa ràpid, però si pares a mirar en detall, hi ha tantes coses, tantes!

La primera década de la meva vida (dels 0 als 10) va ser una época feliç. Vaig aprendre a parlar, caminar, dibuixar, escriure, llegir... és molt important aquesta etapa! És la més maca.
Recordo infinitat de coses, però no tantes com voldria, clar.

El primer record que tinc (no sé si algun cop ho he dit) és dins un cotxe, amb els meus pares. Estàvem a Barcelona i hi havia alguna activitat relacionada amb el Gulliver. I el meu pare va llegir un cartell i de broma va dir: JULIVERT cap allà! (és una tonteria però bé, és el que recordo, potser ni tan sols és el primer record, però jo ho tinc arxivat així).

La llar d'infants era... en fi, una llar d'infants. La recordo bé perquè abans no hi havia P3 ni P4, i fins als 4 vaig estar allà. És mereix un capítol apart. No en tinc gaire bon record, no :P

Però bé, el temps passava. Esplais i casals, la base de tot plegat. Recordo els "jocs de nit" de les colònies, i de com vaig trobar una amiga enmig del bosc (prop de la casa, clar, jugant a la gincama nocturna) plorant perque hi havia una serp. Se li havien acabat les piles de la llanterna, i quan jo vaig enfocar-ho va resultar ser un mitjó. La piscina de la casa estava fastigosa.

La segona década (10-20) potser va ser la més variant. Amb més contrastos. Una época que per a tot adolescent és difícil. I jo mai vaig trobar com encaixar. Ni tan sols vaig saber quina opció d'estudis triar, i vaig començar una carrera sense ganes (sociologia). Saltem aquesta etapa.

Però aquesta tercera década ha anat molt millor. Vaig abandonar el món universitari (en la qual no encaixava) i vaig fer un cicle formatiu. Molt millor, va ser molt bo. Vaig encaixar i m'ho vaig passar bé. I d'allà el descobriment del món bibliotecari, que m'ha canviat la vida. Vaig tornar a la universitat, vaig fer un erasmus. Hi he encaixat bé, en aquest món :-) He nascut per ser bibliotecària, ara ho sé! De petita no ho hagués dit mai!!!

En fi, 30 anys, donen per molt. I per fer moltes coses. Em paro a pensar i puc dir que he treballat en més de 30 coses diferents, i això m'agrada, dóna una visió laboral àmplia i del funcionament de les coses. I a tot arreu he aprés alguna cosa (tot i que potser la feina que més m'ha agradat de totes és quan estava en una biblioteca escolar....perquè hi havia molta llibertat d'acció i m'ho passava molt bé portant la biblio i fent coses perque els nens i nenes agafessin llibres... aix. Trobo a faltar els petits usuaris. On treballo ara no en tenim... tots són adults seriosos... en canvi els nanos petits són espontanis i el feedback és més sincer.

TOTAL, que deixo la versió 2.9 del meu software i passo al 3.0.
En teoria és molt bo, i crec que hi entro amb bon peu. I amb noves coses per fer (per fi m'he animat a dibuixar i pintar) (i he aprés a fer mitja, oju eh! això indica clarament que m'estic fent gran!!!!) ijijijijijij

La década dels 30 als 40 no sé com serà... però espero que em vagi una mica bé. Em fa certa por perque el país no está per garantir res... però bé. I el més important, la salut!


Pd. Al bloc he fet algunes entrades de "Records d'infància" [TRAUMES] (en vull fer més, m'agrada recordar coses que em van passar! XD)

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Felictats Eli

Anònim ha dit...

syshiCuac Cuac

Bien, no creo que se me caigan las plumas por hacerlo, así que allá vá:

¡¡Felicidades, Ramirez!!

Que te regalen muchas cosas, que te lo pases chachi piruli estupendi, y que no pienses en los treinta que te acaban de caer, piensa en la sabiduría y experiencia que iras cogiendo con los años años (Ya lo sé, pero no se puede ser forever young y tener sabiduría infinita)
Alazos en las orejas. Pato.

Anònim ha dit...

Cuac Cuac.

¿has visto lo que pasa cuando quieres demostrar que no eres un robot escribiendo palabros raros y te despistas con el cursor?
Pues que escribes cualquier cosa y en cualquier sitio...

Me refiero a Syshi, que no es un compadre japones.

Ale que me piro. Pato

Carolina Sorel ha dit...

Felicitats!!! :D

mondopunt ha dit...

Felicitats Eli, vas nèixer el dia de Sant Narcís, ja es extrany que els pares no et posesin Narcisa, ja,ja,ja.... Espero que t'ho passis bé.
Montse

Anònim ha dit...

felicitats veïna!

josep
elspuntsdellibre

MT ha dit...

moltes felicitats Eli,¡¡¡¡ els 30 son especials.
estas a la flor de la vida.
Ole pels escorpins son les millors
una abraçada
Maite

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails