25 d’octubre 2012

Simiocracia (Aleix Saló)

Ostres, vaig agafar aquest còmic amb bastants dubtes perquè no sabia si m'agradaria (no he llegit Españistán), però eh! genial!SIMIOCRACIA és un còmic que parla de la crisi i que fa un anàlisi del que ha estat passant tant en aquest país com a Europa en aquests darrers anys. Des de la magnífica fase de "tot va molt bé, invertim aquí, invertim allà, anem de viatge, comprem un cotxe i fem una hipoteca" a... bé, al que ja sabeu: quina merda, no hi ha feina, no podem pagar, no podem comprar les coses, el govern és una merda, etc etc etc. 

La previsió de la crisi

D'una manera que t'arranca somriures tant si vols com si no vols et mostra la gran mentida a la qual estem tots posats, i les grans estafes dels que ens envolten i, pitjor, ens manen. Trampes, enganys, enxufismes, evasió d'impostos... (res que no sapigueu).
Com diu ell mateix, la classe social està desapareixent i només queden mileuristes que ni tan sols es poden aferrar a la cultura de l'esforç perquè ja ningú la practica :-(


La fusió dels bancs

Realment, realment.... és decebedor tot plegat. Et mires el còmic i et rius perquè fa gràcia com ho posa... però després pares de riure i mires més enllà dels dibuixos, perquè saps que les desgràcies que llegeixes les pateix molta gent i ningú se n'escapa (bueno, sí, els rics, els estafadors, els enxufats, els que viuen a costa dels demés i explotant a qui puguin explotar...).

1 comentari:

Soyyoeldani ha dit...

Molt recomanable... es exactament el que dius: rius, pero després et queda aquesta sensació d'impotència...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails