18 d’octubre 2012

48H Open House BCN - Edició 2012

No sé si coneixeu les jornades 48h Open House Barcelona. Si sou de Barcelona segur que sí... o si més o menys seguiu el meu bloc i teniu bona memòria, doncs també...

Per si de cas ho torno a explicar: són unes jornades que duren dos dies i permeten descobrir l'interior de molts edificis de Barcelona que normalment estan tancats (o més aviat, que normalment tenen altres usos i no els podem visitar). Són unes jornades per apropar l'arquitectura urbana a tothom. I hi ha més de 150 edificis!


Aquest serà el tercer any que es fa. Jo el primer any vaig anar-hi de visitant (vaig visitar les clavagueres i el Círculo Ecuestre) i l'any passat ja m'hi vaig apuntar directament de voluntària (aquest any també). Em va tocar estar a l'IES Vall d'Hebron (Patronat Ribas), un edifici de l'arquitecte Sagnier que antigament havia sigut un internat (vaig descobrir que no sabia res d'aquest arquitecte i que ha fet mitja ciutat o quasi). L'any passat també vaig aprofitar per pujar a l'Arc de Triomf (impressionant), a la torre de gas de la Barceloneta, al Col·legi de les Teresianes (que és de Gaudí i l'any anterior hi havia tanta cua que ens vam quedar a les portes, ho teníem molt pendent!!!!) i al dipòsit d'aigues de la Trinitat (que per cert, no en vaig arribar a fer mai l'entrada de blog... O_O).

Estic molt emocionada ^_^. M'ENCANTA BARCELONA i m'encanta l'arquitectura quan és "per a què l'entengui tothom". De fet aquestes jornades el que volen potenciar és això! A cada edifici hi ha un guia que fa la visita i explica els secrets de l'edifici. Millor impossible...

Resumint. Aquí teniu l'enllaç a la pàgina web:
http://www.48hopenhousebarcelona.org/

I apunteu els dies!
27 i 28 d'octubre

Jo, si puc, voldria visitar tot això (tot i que ho veig difícil... :D):

Dissabte tarda
- Banc Sabadell (Antic Banco Atlántico)
- Palau Casades (Col·legi Advocats BCN)
- Font Màgica de Montjuïc (per sota eh!)

Diumenge matí
- Parc de Recerca Biomédica (PRBB)
- Casa Macaya (Espai Caixa)
- El Molino

Diumenge tarda
- Palau Mornau (Hemp Museum Gallery)
- Palau Savassona (o sigui, l'Ateneu)
- Conservatori Municipal de Música d Barcelona

El dissabte pel matí seré al Mercat de la Barceloneta, que és on m'ha tocat prestar el meu suport com a voluntària de l'edició 2012.

Ens hi veiem? ;-)

2 comentaris:

Lleonard Pler ha dit...

Encara haig de quadrar el calendari, però per començar he intentat reservar plaça per la xarxa de clavegueram! :D

Eli Ramirez ha dit...

A veure si tens sort... va molt sol·licitat!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails