22 de setembre 2012

Restaurant de la setmana: Embat

Embat és un restaurant situat al carrer Mallorca (altura 304).

És un restaurant agradable i tranquil. És relativament nou, ja que van obrir portes l'any 2007, però sembla que malgrat la crisi els hi ha força bé, això és bona senyal :-) El porten tres joves: Cristina Torras, Fidel Puig y Santi Ribés (he llegit que es coneixen d'haver treballat junts a Espai Sucre, un lloc on fa temps que vull provar però no m'acabo d'atrevir).

Els plats donen molta importància al"factor disseny" (que les coses quedin mones al plat, vaja, a això em refereixo jeje). Per exemple, jo vaig demanar un filet amb salsa de no sé que i em van portar això:


Estava boníssim, la veritat. Lo groc de sobre potser n'hi havia massa... però bueno jejejeje. Lo que hi ha sota del filet (que a la foto, per la perspectiva, sembla petit però no ho era pas) és una patata. Estava al punt. :)

L'altra persona va menjar això:


No us puc dir que tal perquè no m'agrada ni lo de sobre ni lo de sota :-P

De primer vam demanar una taula de formatge per compartir. 
Els postres també van estar a l'altura, ja que vaig demanar una... (no recordo el nom!) bueno era un postre de xocolata que combinava textura de pastisset amb interior de xocolata desfeta bullint, però amb una bola de vainilla de gelat. Molt bo!

En definitiva: bon restaurant.



Valoració final: 8

1) Varietat de menú/carta: 7
2) Quantitat de menjar: 8
3) Preu: 7
4) Tracte personal: 9
5) Ambient local: 9
 
 

4 comentaris:

Lleonard Pler ha dit...

Un coulant de xocolata? És un dels meus postres favorits ^___^

Fa bona pinta!!

Eli Ramirez ha dit...

Exacte!!! Coulant! que bo estava :)

irati ha dit...

La presentació dels plats no la trobo gaire maca, em recorda al programa televisiu "Pesadilla en la Cocina".

El primer: la salsa pel seu color sembla no que no vui dir, perquè és menjar.
La cabellera del filet (color groc)no dius que és.
El segon: sembla que l'escamarlà aixi caigut del sostre i aterrat sobre, potser arròs ?.

Val mès que tot estiguès deliciós, perquè per la vista, no el demanaria.

Eli Ramirez ha dit...

Caram Irati, pesadilla en la cocina... jaja espero que no.

No sóc experta en menjar i valoro els restaurants de manera simplista. Valoro si m'agraden o no m'agraden, sense donar més voltes.

La salsa no et sabria dir que és però et puc assegurar que quedava molt bé amb la carn. I lo groc era una mena de patata fregida. Com xips, però amb aquesta forma.

Si, lo de sota és arròs negre. A mi només m'agrada bullit amb una mica de tomàquet fregit, per això no vaig provar-lo i per això no et sabria dir si estava bo o no.

Et juro que estava molt bo i sento no haver transmès aquesta sensació. Pots buscar pel google ressenyes del restaurant, jeje hi ha gent més experta en menjar que segur que en podrà dir més coses.

^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails