09 de setembre 2012

La peli del diumenge: Els barrufets

Típica película que penses... "no la miraré perquè serà súper cutre"... i després la mires i resulta que t'agrada molt :)

Doncs això m'ha passat amb la peli dels Barrufets.
Jo he sigut "una nena súper 3" i sempre he vist els Barrufets. Com oblidar la mítica intro?

Sempre podrem jugar i ser lliures per tot arreu, sempre serem els Barrufets....

I veure'n una peli als 30 anys és perillós. Però vaja, està molt ben feta! No defrau gens. 

L'argument és simple: els barrufets viuen en el seu món de bolets (viuen dins de bolets, tot i que proporcionalment és un tema que no em convenç gaire) i un dia, el pitufo torpe fa que el Gargamel trobi el feliç poblat dels petits éssers blaus. I fugint fugint troben un forat i van a parar al món real, que no és més que Nova York. A partir d'aquí i amb l'ajuda d'uns humans simpàtics hauran de poder tornar a trobar el forat que els portarà al seu món...

L'únic que potser no m'agrada és el Gargamel, i us diré perquè (tot i que és força evident): els barrufets estan fets amb animació:

Quan són trobats, s'espanten
I els actors, són reals de veritat:

Quan se'ls troba, ell s'espanta MÉS


I sense ser ni una cosa ni l'altra tenim al Gargamel, que és un actor real però súper caracteritzat i queda com una mica de pegote. Tot i que bueno, al final t'hi acostumes. Veiem-lo:


La pel·lícula és entretinguda i passes una estona divertida. El protagonista masculí és Neil Patrick Harris, que tot i que ara és molt famós perquè fa moltes coses (principalment How I met your mother) doncs els que sigueu ochenteros com jo el recordareu per "Un médico precoz" (Doogie Howser, M.D) on interpretava a un metge de 14 anys. Les sèries de metges sempre triomfen... que si House, Anatomia de Grey, Médico de familia, Hospital Central, Urgencias... ah! i  A COR OBERT! enganxava molt la melodia...molt mítica, molt!! 


És o no?? Sort que em tingut la sort de nèixer als 80! la tele d'avui és un truñu...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails