18 d’agost 2012

Restaurant de la setmana: 1881 (Sagardi. Museu d'Història de Catalunya)

Just al davant d'on jo treballo hi ha el Museu d'Història de Catalunya, i a dalt del museu, al quart pis, hi ha un restaurant. Ara fa més o menys dos anys que, després d'unes resformes, va convertir-se en restaurant de la cadena Sagardi.El nom, 1881, prové de l'any en que va construïr-se l'edifici on està el Museu (i el Departament de Benestar Social i Família). Antigament havien sigut magatzems del port (no sé d'on surt la paraula "Palau de Mar" :D).

L'especialitat de la casa són carns i peixos i té menú migdia.
Jo sóc una mica de gustos limitats i vaig optar per demanar uns canalons. 

El millor del restaurant són les vistes, i en això estem de sort perquè no cal anar al restaurant per gaudir-les (que barat-barat, no ho és pas). Qualsevol persona pot pujar a dalt de tot del Museu i mirar el paisatge (llàstima, ara mateix no tinc aquí cap foto). Bé, n'he trobat una per internet:

L'he tret d'aquí


Aquesta foto és només d'una part de les vistes, perquè després hi ha tota l'altra part, la que es veu el Maremagnum, el passeig que hi ha per arribar a Colón, Montjuïc de fons... ai que maca és Barcelona!!!. 

Bé, el restaurant està molt bé. No hi ha soroll, el personal és molt atent... tot bé! L'únic punt negatiu és potser el preu i que la carta tampoc és molt molt àmplia. Però en general, bé.

Valoració final: 7,7

1) Varietat de menú/carta: 7
2) Quantitat de menjar: 7
3) Preu: 6,5
4) Tracte personal: 9
5) Ambient local: 9

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails