07 de juliol 2012

Restaurant de la setmana: Daps

Aquesta setmana he descobert un restaurant nou i m'ha agradat força: es diu DAPS i està a l'Avinguda Diagonal 469, molt a prop de la Plaça Francesc Macià (plaça Calvo Sotelo segons Google Maps O_O).

El Daps és un local així com modernillo que té una cuina variada i uns preus bastant normals (depen del que t'agafis pot pujar, clar, però uns 15 euros per persona, potser 15-20).


El restaurant pertany al grup AN Grup, que aplega diferents restaurants de la ciutat. Es defineix així:

Esmorzars, aperitius, dinars, sopars, còctels, música genial, revistes Cook, pernil del bo, wi-fi, gent simpàtica... Després de 10 anys, reneix un nou Daps Bar & Restaurant, amb cuina non-stop, Gin-tònics i còctels afterwork.

Té una part de restaurant i una par de bar, cosa que està molt bé si només es vol anar a prendre algo. Pel matí també s'hi pot esmorzar.

El que vaig menjar em va agradar moltíssim: de primer unes croquetes de gorgonzola i nous. Estaven boníssimes!!!

Però bones de veritat!!!
I de segon també deu ni dó lo bo que estava, ja que vaig agafar-me hamburguesa ("carn de Nebraska" jaja) amb dos formatges fosos pel damunt i quatre patatetes. Vamos, una hamburguesa, però maca.

En aquest enllaç podeu fer una visita virtual al local. L'únic criticable és que són lents. El local no estava ple (hi vam anar a les 15.30...) i per no estar ple van trigar bastant... tant en dur-nos la carta, com en prendre'ns comanda, com els plats (això encara, si els plats triguen...) per portar el tiquet.... per cobrar.... sí, una mica lents.

Valoració final:7'7

1) Varietat de menú/carta: 8,5
2) Quantitat de menjar: 8
3) Preu: 6,5
4)  Tracte personal: 7
5) Ambient local: 8,5

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails