16 de juny 2012

Restaurant de la setmana: La hacienda

"La hacienda" és un restaurant mexicà que està al carrer del Rec, al Born, molt a tocar de l'Estació de França. Sempre passava per allà a peu i pensava: aquest restaurant ha d'estar bé. I ho està! Ahir vaig dinar-hi.

Té una terrasseta amb taules de colorins, però com que feia molta calor vam menjar dins (també hi ha taules de fusta de colors). L'ambient és agradable.

Foto extreta de la pàgina web

La carta es pot consultar per Internet, aquí. De totes maneres, al migdia hi ha un menú que surt bé: val uns 10 euros i les racions són bastant generoses.
De primer pots triar entre un parell de tipus d'amaninda, nachos... Jo vaig triar uns nachos amb formatge i n'hi havia bastants. I de segon pots triar lo típic: burrito, enchilada, fajitas... bé, terminologia bàsica de restaurant mexicà. Jo vaig triar una hamburguesa perquè vaig veure que tenien bona pinta. I estava boníssima :-)

Aquí teniu la web (només en anglès????). Tenen Facebook i Twitter, però no l'actualitzen gaire (el Twitter quasi gens...) Bé, però això no deixa que el restaurant estigui bé i sigui un bon lloc on anar a dinar! :-)

Valoració final: 7,8

1) Varietat de menú/carta: Prou àmplia. Menú diversos plats per elegir (8)
2) Quantitat de menjar: Et quedes bé (8)
3) Preu: Bé, sobretot si vas al migdia i t'agafes el menú (7,5)
4)  Tracte personal: Prou bé, estàndar (7,5)
5) Ambient local: Ambientet mexicà, colorins i taules de fusta (8)

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola Eli.
Pídeles chile habanero y luego me cuentas....si puedes.

Un abrazo, Javier (Aranjuez)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails