09 de juny 2012

Restaurant de la setmana: Bitàcora

Avui toca parlar d'un petit local que vaig descobrir l'altre dia gràcies a una amiga meva (hola Sílvia!). Està a la Barceloneta, a pocs minuts d'on jo treballo (c/Balboa, 3).

Es diu "Bitácora". Per fora sembla un lloc petitet (i de fet no és molt gran) però lo bo és que té una petita terrasseta en el seu interior. La llàstima de la terrassa és que volen aprofitar tant l'espai que acabes quasi entrant a les converses de la gent del costat. Però bé, en general és un bon lloc.

Foto treta de Salir.com
El menjar bàsicament són tapes. Nosaltres vam demanar tres tapes a compartir (són racions generoses): una de patates braves, una de pa amb tomàquet i una de pinxito de pollastres. Aquesta última estava BONÍSSIMA: els trossets de pollastre eren petitets, ben torradets i amb una salsa súper bona (oh, vull tornar a menjar-ne ^^).

Les tapes tenen un preu mitjà de 5 euros, aprox. Amb tres tapes i dues begudes ens va sortir més o menys a 9 euros per persona i cal dir que de gana no ens en va sobrar, ja que fins i tot va sobrar alguna patata.

En definitiva, un bon lloc per anar a prendre algo sense haver de gastar massa. I l'ambient és així de barri i s'hi està bé (tot i que segueixo dient que la terrassa estava una mica atapeïda) :-)

Valoració fina: 7,8 

1) Varietat de menú/carta: A base de tapes (7,5)
2) Quantitat de menjar: Tapes generoses, però tampoc en abundància. Lo just i bé (8)
3) Preu: Bé, assequible en temps de crisi (8)
4)  Tracte personal: El just i necessari (7,5)
5) Ambient local: A dins no hi he estat. A la terrassa, apretadets. En general, agradable (8)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails