24 de juny 2012

Diumenge de cine: La suerte en tus manos / Orson West

Aquesta setmana he vist dos pelis, les dues al cine, les dues gratis i les dues de pre-estreno (que bé que m'ho monto!) ;-) Una és força típica i l'altra força atípica.

La suerte en tus manos

La suerte en tus manos és una comèdia romàntica dirigida per Daniel Burman i protagonitzada per Jorge Drexler i Valeria Bertuccelli.

És una pel·lícula bastant típica: ell, Uriel, és un home poc content de la vida que porta, divorciat, amb una empresa que va prou bé però que no l'ompla i dos fills (nen i nena). 
Ella és una dona que, després d'haver viscut a França i haver trencat una relació amorosa, torna al seu país per complir l'última voluntat del seu difunt pare.
Casualment ell i ella es troben després de molts anys d'haver sortit junts... i bé, força previsible. :-)


Orson West

Aquesta és la que us deia que és atípica :D. La estrena es va fer al cinema Alexandra de Barcelona amb la presència del seu director (Fran Ruvira) i dos dels seus actors principals (Frank Feys i Jorge-Yamam Serrano).

És una mena de pel·lícula-documental. Els propis actors ens van confessar que al principi de rodar no entenien ben bé que estaven fent :-)

Fa 50 anys Orson Welles va recorrer les terres de frontera entre Alacant i Múrcia per rodar un western de baix pressupost, però mai es va arribar a realitzar. Per una part la peli són les pistes que queden sobre aquella peli mai realitzada, que inclou fins i tot l'aparició de la gran Montserrat Carulla (gran actriu catalana!). Per altra part també veiem com un equip de rodatge arriba a una zona on  pràcticament no hi ha res... i com aquest fet altera una mica la vida dels seus pocs habitants, especialment el de tres nens. Per altra banda hi ha una altra història, la de la Sònia, que torna al seu poble natal i on s'enfronta a històries que mai van quedar tancades.
Vamos, una peli diferent, cinema dins al cinema. Web oficial.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails