09 de maig 2012

Sostres (Cristina Bueno)

Heu sentit a parlar de la beca "Connecta't al còmic", de Carnet Jove? L'any passat el premi va anar per Raquel Córcoles i Marta Rabadán, i el resultat va ser el genial SÓC DE POBLE (ja en vaig parlar i us el vaig recomanar fervorosament!) però també va ser, per exemple, la catapulta per Aleix Saló (Españistán).

Bé, anem a parlar de l'obra d'aquest any, que ja he tingut el gust de llegir:


SOSTRES (publicada per EDT -edicionesdetebeos-, >> Glènat) és una història tendre i sensible. Una obra autobiogràfica on la pròpia autora ens explica l'accident de moto que va tenir fa uns quants anys i que va canviar la seva vida. El títol fa referència als diferents sostres que veu des del llit estant, a vegades envoltada de gent, a vegades sola, i moltes vegades en situacions una mica incòmodes.

L'autora és Cristina Bueno, formada a l'Escola Joso i que ella mateixa reconeix que fins fa poc no tenia interés per als còmics (llegir entrevista aquí).M'ha agradat, sobretot, el tipus de dibuix. I l'ambient que es respira en tot el còmic (la majoria de pàgines en colors clars) i la historia, intimista i propera.

5 comentaris:

Aitor ha dit...

Qué cómic más malo, diós! No me gustó nada... vaya perdida de tiempo

Saludos,
Aitor S.

Eli Ramirez ha dit...

No? vaya! a mi sí que me gustó :)

Anònim ha dit...

¡hombre, si hay por aquì un tocayo!
Saludos Aitor s.

Aitor T (powered by Pato)

Anònim ha dit...

Eli, de nuevo Aitor T.

Olvidé comentarte:.....la sorpresita esta próxima, muy próxima ¿48 horas?...Jejejeje

Espero te guste..........

Anònim ha dit...

Sabeis algo de la sorpresita de Aitor T ? Aquí ni mu.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails