21 d’abril 2012

Restaurant de la setmana: El Filete Ruso

Ara feia dissabtes que no escrivia...! La veritat és que els darrers dissabtes he estat liada! però recupero la secció de restaurants perquè m'agrada i perquè segueixo descobrint llocs nous interessants de compartir. I el d'avui és especialment recomanat!

Es diu EL FILETE RUSO. M'hi va portar un amic diluns passat, em va dir: t'agradarà, fan hamburgueses! i de dret cap allà. I ei, genials eh! És una hamburgueseria de qualitat!


Per començar el local és bonic: és agradable, tranquil... no gaire gran, però no cal res més (bé, acabo de llegir que té capacitat per 50 persones, deu ni dó, no ho semblava... ara, té terrassa!). De fet era dilluns i estava a tope, o sigui que ja us podeu imaginar que la gent n'està contenta.
La situació també es bona, ja que es troba al carrer Enric Granados... crec que a l'altura de Roselló (Eixample) i el personal molt atent en tot moment i molt simpàtic.

I el més important: el menjar.
D'entrants vam demanar formatge amb algo (quins detalls dóno eh! haha) i estava molt bo. I de segon/plat principal em vaig demanar el clàssic: el filete ruso. Casualment aquest plat estrella no està entre dos pans d'hamburguesa però t'hi posen pa de coca a sota si vols. També hi havia ceba caramelitzada i tomàquet confitat. Molt bo!
El meu amic es va agafar una hamburguesa (en format hamburguesa) que tenia una mica de tot. Boníssima també [vaig mossegar una mica].

No són les típiques hamburgueses vulgars... són hamburgueses amb estil. Tot el local té un estil urbà i acollidor. Ah! i que els ingredients són de qualitat.

De veritat feu-me cas: si voleu anar a un restaurant amb algú, anar al Filete Ruso és aposta segura :)

Valoració final: 8'1

1) Varietat de menú/carta: Quasi tot hamburgueses, però varietat alta (8)
2) Quantitat de menjar: les hamburgueses són consistents, no et quedes pas amb gana (8)
3) Preu: Normal, sopar a uns 12-13 euros per persona.  Penseu que són hamburgueses grans i amb acompanyaments. (7,5)
4)  Tracte personal: molt bé, en tot moment molt atents. (9)
5) Ambient local: també molt bé i tranquil. Potser apretadets en algun punt. (8)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails