02 de febrer 2012

Utrecht 1/2: The city

Aprofitant el BOBCATSSS, vam fer una escapadeta ràpida a Utrecht (tan ràpida que només va ser un matí :D). És la quarta ciutat del país en habitants, i és capítal de província. La seva universitat és la més important del país!

Sorprenentment, està súper-a-prop d'Amsterdam: quasi no arriba a mitja hora. El més famós que té és la torre de la catedral. Per la resta, pel poc que vam veure, ens va semblar una d'aquelles ciutats típiques i maques. Quan viatjo sempre penso "aquí hi podria viure?" I diria que sí, Utrech és maco per viure-hi una temporada o fer un erasmus, sense caure en la massificació de la capital.

.
Canals, bicicletes i cases marrons. És molt bonic!

Com que feia fred, anàvem entrant en botiguetes (i la biblioteca, però això ho deixo per demà, capítol 2 de Utrecht). Per fora n'hi havia moltes de xules.... (i per dins també!). Dos exemples:


I finalment us deixo amb aquesta altra imatge, que em va fer gràcia, tot i que ni idea del que és refereix (algo de segells, sí, però no more)

Ooh!!! ara me n'adono que se'm veu a mi reflexada!!!! (portava una cosa al coll que abrigava però era blau pitufo jiijijijij). Les fotos les vaig fer amb el mòbil, han quedat prou bé! és que no vaig agafar càmara de fotos.......

Demà segona part... Utrecht library!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails