04 de febrer 2012

Restaurant de la setmana: Thaï gardens

Ara feia temps que no tocava aquesta secció de restaurants... ai, la crisi! :-) 
Com que aquesta setmana he anat a dos de diferents i nous per mi, ja tinc material per a dues setmanes ^__^!

Avui us parlaré del restaurant Thaï Gardens, un restaurant tailandès que hi ha al carrer Diputació 273. No és que sigui molt fan de menjar en llocs que no siguin restaurants italians, però una de les possibilitats de viatge per aquest estiu ñes Tailàndia, o sigui que més val acostumar el paladar per si de cas.

El retsaurant per dins és xulissim:

.
Es pot escollir entre els plats de carta o optar per el menú lunch, que val 14,50. Nosaltres vam optar per menú perquè surt més a compte.
Et deixen triar entre 4 o 5 primers i 4 o 5 segons: jo de primer vaig demanar una mena de pinxitus amb salsa de llet de coco o algo així. Cal dir que jo odio bastant el coco però els pinxitos quasi no en tenien gust. Millor per mi, però pitjor per als amants del coco :-)

De segon vaig demanar un arròs amb pollastre i verduretes (les verduretes saltejades es van quedar al plat, lo altre très bien XD).
L'única cosa que no em va agradar del menú va ser que, després de poder triar, EL POSTRE FOS IMPOSAT. Ni flamets ni geladets: tres rodanxes de pinya (no suporto la pinya jajajaj!). Per tant en vaig quedar sense postre, però bé, no és gaire greu perquè m'havia inflat amb els dos plats previs.

Per últim, el personal: en tot moment molt correcte i molt servicial, (impecable) ...però  (sempre hi ha un però!) no tenen ni idea de català. Quan vam entrar ens  va atendre una persona i li vam demanar que volíem la carta en català. Ens va respondre que claro, que tener la carta en catalán ni se pregunta, que es obligación tenerla (això de obligación, dit en castellà, em va sonar raro, però bé). Vam demanar, doncs, en català.... però res a fer. Ni una paraula. 
Això no treu qualitat al restaurant, però és un comentari que prefereixo afegir. Trobo estrany que puguis tenir una carta en català i que després ningú t'entengui. Però bé, menjar molt bé i ambient molt bo, que una cosa no treu l'altra.

Valoració final: 8,3
Varietat de menú / carta: 8
Quantitat de menjar: 8,5
Qualitat/preu: 8
Tracte personal: 8 (pel català)
Ambient local: 9

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails