18 de febrer 2012

Restaurant de la setmana: Els ocellets

L'altre dia vaig anar al restaurant "Els ocellets", que està a la Ronda de Sant Pau (força a prop de la parada de metro de Sant Antoni).


És un restaurant cèntric especialitzat en cuina casolana i de mercat. Podríem dir que és un d'aquells restaurants de tota la vida (bé, està obert des de 1984 segons he llegit), per a gent del barri...ja que la majoria de clients que hi havia semblaven de la zona, i hi havia gent gran que semblava anar-hi cada migdia a dinar.
El nom prové d'un bar que hi havia angteriorment en aquest lloc, i que es deia Los pajaritos. Actualment hi ha un restaurant "agermanat": a pocs metres d'allà hi ha "Can Lluís", a càrrec del germà del propietari dels Ocellets.

Hi ha opció de menú migdia, tot i que jo vaig optar per demanar un plat de canelons i ja està (no tenia gaire gana aquell dia). De postres, però, si que en vaig demanar i van ser boníssims: era una mena de crema catalana amb una bola de vainilla... :-)

Obren cada dia de 13.30 a 16 i de 20.30 a 23.30 (tanquen dilluns i diumenge nit). Per a més informació podeu mirar la pàgina web: http://www.elsocellets.com/

Valoració final: 7,3
Varietat de menú / carta: 7
Quantitat de menjar: 7,5
Qualitat/preu: 7,5
Tracte personal: 7,5
Ambient local:7

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails