13 de febrer 2012

Festes de Santa Eulàlia: La casa màgica (Ajuntament)

Aquest cap de setmana han sigut les festes de Santa Eulàlia (la festa major "petita" de Barcelona, tot i que antigament era la patrona!). Bé, no les he pogut aprofitar massa, però finalment he anat a l'espectacle de llum de l'Ajuntament :)

Són projeccions a la façana de l'Ajuntament. Ho fan també durant la Mercè, però tampoc vaig poder anar en el seu moment...! Súper genial el moment dels videojocs, amb el Pacman, els Lemmings, el Tetris, el SuperMario....(però les fotos no han sortit bé v_v). Us deixo amb algunes que sí que han sortit més o menys bé per a que us feu a la idea si no ho heu vist mai!

L'espectacle dura 15 minuts i el van fent cada hora o cada mitja hora.
Feien moltes més coses amb llum (LLUM-BCN, que li han dit), però ahir nit només quedava això de l'Ajuntament.

3 comentaris:

Miquel i Conxi ha dit...

Hola Eli,aquestes fotos ens recorden un viatge a Càceres que per la nit estaven gravan una peli precisament amb aquests efectes lluminosos. Molt bon record, doncs com pots veure a part d'ensenyarnos la Festa de Sta Eulalia em pogut reviure altres moments gratificants, gràcies Eli. Miquel i Conxi.

peter ha dit...

Hola Eli, he visto tu comentario en mi blog y me gustaría enviarte por correo algún marcapáginas, este es mi correo electrónico.(doselete@hotmail.com)
Por cierto, muy chulo tu blog, un saludo.

Eli Ramirez ha dit...

Miquel, Conxi, m'alegra que les fotos us hagin fet reviure bons moments!!!

Peter: te he escrito ^_^ gracias!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails