06 de gener 2012

Dia de Reis (i "Pongo")

Ja han passat els Reis! :-)
M'han deixat dos llibres:


El del Zafón, Prisionero del cielo (digueu-me simple, però sóc súper fan d'aquest home i les seves històries de la Barcelona gris!) i el Jo confesso del Cabré, que sembla que pinta bé. Quan me'ls hagi llegit ja en parlaré i us diré :)
Un dia de la setmana vinent passarà el "Rei coix". En realitat els reis no són tres, sinó 4... i el rei coix passa més endavant, perquè va coixet ^_^

I a més, amb els meus amics hem fet (per segon any consecutiu) un PONGO. Què és? fàcil, jo us explico: la majoria de gent fan amics invisibles. Nosaltres fem pongo. Un pongo és regalar una cosa que tens per casa i que no et serveix de res (¿DÓNDE **** PONGO ÉSTO?)

Total, que el que s'ha de fer és buscar algo que tinguis per casa. Algo que hauries d'haver tirat fa temps però que pel que sigui no ho has fet.
El que és un PONGO per un, pot ser un NO PONGO per un altra (algo que a tu et sigui útil). El que passa es que a vegades  hi ha PONGAZOS (algo que no és útil per ningú)

Jo vaig regalar un pack de pongos (una caixeta, un ambientador que feia peste, un necesser cutríssim de revista barata... jiijijij).

Quan vaig obrir el meu regalet, em vaig trobar amb un PONGAZO que més aviat era un "TIRO":

 

Un calendari de xocolatines d'advent........ buit ¬¬

Però al llarg de la nit em vaig poder apropiar d'altres "pongos" que ningú volia, com ara un súper pòster de la Capella Sixtina (quedarà molt bé al pis) o un barquito chiquitito amb dos chinitos de la suerte (ELS RECORDEU?)

2 comentaris:

Lleonard Pler ha dit...

Què grans els xinitos de la suerte amb el seu barquito jajaja.

Jo d'en Cabré només n'he llegit un llibre, "Senyoria", però era boníssim. Ja diràs!

Eli Ramirez ha dit...

els xinitos em van enamorar a primera vista XDDD

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails