15 de setembre 2011

La veritat sobre els "tuppers"

Tupper, Tupperware. Quina paraula tant rara, no? Taxan!


Han sigut creats per una sola i única missió: desgraciar els nostres plats. Fer-los inmengables.
Els seus creadors diran que és la millor manera de estalviar, que et fas el dinar a casa i te l'emportes a la feina... però..... 

Et facis el menjar que et facis... per MOLT BO que sigui... a l'obrir el tupper (TAPER) a l'endemà et trobaràs amb una cosa insípida i d'olor plasticosa recalentada. No hi ha més.

Aix... com enyoro la jornada intensiva...

3 comentaris:

Moroboshi ha dit...

A veure, no tot és blanc o negre al món de les carmanyoles. Hi ha coses que reescalfades no tenen ni de lluny el mateix gust, però no és culpa de la carmanyola, sinó del fet de reescalfar-les, del microones si vols. Per exemple, és millor llençar unes patates fregides que reescalfar-les.

Però... agafar un menjar casolà del congelador i reescalfar-lo proporciona unes sensacions infinitament millors que fer-se qualsevol cosa de cuina de solters per supervivència, sí o no? Ara, reescalfar aquesta cuina senzilla de solters... ja són figues d'un altre paner. Ànims!

Laia Croissantini ha dit...

Hola! No se exactament com he arribat a aquest blog, però m'analegro, està molt bé! Felicitats i continua així!

Laia

Lleonard Pler ha dit...

Més que del tupper, diria que és culpa del microones no?

Has de venir a la botiga a veure les caixes bento que m'han arribat... t'encantaran!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails