22 de setembre 2011

Cine a 2 euros!

Sempre són benvingudes les bones iniciatives entorn al món del cinema (i més si no és la primera vegada que les fan, sóc una empanada!).
Resulta que dilluns vaig anar a veure la nova de Ghibli, ARRIETTY (una preciositat de pel·lícula, en parlaré diumenge!) i em van donar una targeta que posa que els propers dilluns, dimarts i dimecres (26, 27 i 28 de setembre) podré anar al cine per 2 euros la sessió. 2 EUROS! I és il·limitat! Podeu veure pelis a 2 euros durant tres dies! (això sí: personal i intransferible).

ÉS GENIAL!

Què s'ha de fer? Doncs tant fàcil com anar al cine un dia d'aquesta setmana (entre el 19 i el 25) i ja està. Les sales adherides són QUASI TOTES.


La iniciativa es diu "Fiesta del cine", i és el tercer (tercer!!) any que es fa. La setmana vinent aniré a veure "La piel que habito", que ja fa dies que hauria d'haver-hi anat i sempre van sorgint cosetes ;) (bé, en realitat ahir vaig fer un altre intent, però vaig acabar al musical COP DE ROCK. Demà us en parlo!). Quin musical més genial!!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails