21 de setembre 2011

Barnatresc - Caminada de Sants

Fa un temps us vaig parlar de la caminada per Horta que vam fer gràcies a Barnatresc (aquí ho explicava). Mesos més tard hem decidit fer-ne una altra, aquest cop per Sants.


S'ha de dir que el mateix dia de la caminada (diumenge 18) era també la cursa de la Mercè, i clar, Barcelona feia goig amb tanta gent movent-se! Va haver-hi un moment que ens vam creuar, a la zona de Plaça Espanya-Paral·lel-Montjuic. A Montjuic uns pujàven i els altres baixàvem ;-)


La ruta de Sants comença i acaba al Parc de l'Espanya Industrial. En total són 13 km, i els vam fer en 2 hores i mitja. No és que sigui cap maravella de temps, és cert, però per nosaltres ja va ser molt (cal dir que ningú o quasi ningú la fa corrents, no és una cursa, es tracta de caminar). Anàvem a bon ritme i com que no feia una calor excesiva s'hi estava bé.

Jo la veritat, ja ho vaig dir i ho repeteixo: aconsello molt aquestes caminades! Primer per la raó òbvia: caminar sempre és sa. La segona raó és perquè aquestes caminades urbanes serveixen per conèixer millor la ciutat on vius. Visca Barcelona!

Més informació: Barnatresc

1 comentari:

Moroboshi ha dit...

Has rebut un Premi Bloggero. No saps què és? No passa res, entra a Cementiri de Pneumàtics per saber-ho! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails