29 de juliol 2011

Sense fronteres (Albert Casals)

Fa moltes i moltes setmanes, a l'abril, em vaig comprar el segon llibre de l'Albert Casals (ho vaig explicar amb péls i senyals), signat per ell, a la presentació que va fer a La Casa del Llibre de Barcelona.
.

M'el vaig llegir en un tres i no res, però ara m'he adonat que no vaig arribar a comentar-lo mai.
Qui s'hagi llegit el primer llibre, trobarà en aquest segon el mateix. Però... això és bo, eh! les històries d'aquest nano friki de cabells blaus i cadira de rodes són genials :) [aquí parlo del primer llibre].

Faré com l'anterior vegada i obriré alguna pàgina a l'atzar, només perque veieu el to narratiu:

"la meva imaginació ja es trobava literalment inundada per totes les aventures i perills fantàstics que em podrien estar esperant als deserts de Perú: cobres gegants que s'infiltren a la tenda de nit, un segrest a mans dels baduïns del desert, les nits senceres dins l'estòmac d'un camell mort per resistir el fred nocturn del desert..."

"Quan vaig marxar de casa amb nou euros a la butxaca i la intenció de dirigir-me cap a l'Àfrica no les tenia totes (...) per acabar d'afegir emoció a la situació, el dia que marxava vaig trobar un amic al qual li devia sis euros, i jo em vaig quedar amb tres"

Pq, recordeu!: viatja sense diners... ;-)

En aquest segon llibre hi ha algunes novetats. Ell segueix igual que sempre, però ara té una nòvia. La darrera part del llibre explica el viatge a Japó amb la noia (ell ja havia estat a Japó al primer llibre). 
.
La segona novetat és que inclou, a banda de les seves històries viatgeres, tres relats curts escrits per ell. Un és el "Tractat científc sobre els pingüins" (primer pàgina), on ens demostra que aquests bitxos polars són PERILLOSSISIMS. Un altre és "Volaverunt", un text més madur i adult. El tercer és "Soy un vago".

Molt recomanable si teniu ganes de deixar-vos endur per les diferents aventures arreu del món! A mi m'ha encantat! Vull viatjar més!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails