26 de juliol 2011

Manel (Sa Costa Barrakes)

La primera vegada que vaig sentir una cançó de Manel vaig pensar: quin horror! Era la de "Al mar, al mar...". Vaig tenir-ne prou, inconscientment, per no escoltar-ne cap altra cançó.

El temps va passar i un dia van anunciar el seu segon disc. Es va crear molta expectativa i un dia van sonar els dos avançaments del disc: Aniversari i Boomerang.
Vaig escoltar Aniversari i la vaig trobar un rollo, perque al començament "parlaven molt".
Després vaig veure que tothom la posava al FB i al TW, i he de reconèixer que poc a poc em va encantar. I després Boomerang. I després, el disc sencer.
Poc a poc he anat fent lloc per al primer cd, i ara, he de reconèixer q m'encanta Manel. M'encanta la música que fan, el ritme, les lletres, ells, tot plegat molt bé.


Ahir tocaven a les barrakes de Blanes. Va ser un concert que "me sabió a poco", ja que un de nosaltres es va posar malalt i vam haver de tornar cap a Lloret. Però va estar molt bé, vam estar-hi força estona :-)

A més, van començar per la meva preferida: El Miquel i la Olga tornen (poseu els nens al llit, si dormen, mireu com respiren) :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails