17 de juny 2011

Racons Bcn (V): Parc del Poblenou

El Parc del Poblenou és... (atenció a la definició): un parc que està al Poblenou!!! (aplaudiments)

És un parc relativament nou, ja que es va inaugurar crec que cap al 2008 i clar, el problema és que està pensat per ser un parc molt més maco, però els arbres i les plantes encara no han crescut tot el que haurien de crèixer.

És una obra de Jean Nouvel.
 .

La veritat és que del parc se n'han dit moltes coses i hi ha webs on podeu trobar moltíssima informació. Jo no sóc gaire amant dels copiar-pegar... i dels plagis menys, per tant em limito a donar una petita visió i mostrar-vos que existeix aquest lloc.
A més, tampoc en sé gens d'arquitectura! No puc fer-ne una valoració tècnica :-)

És un parc gran, força gran, i està a tocar de la Diagonal. És com una mena de pulmó verd que vol trencar una mica amb el passat industrial del Poblenou.
El parc té com dues zones diferenciades. En una hi ha zona d'esports i l'altre és més per a passejar (tot i que una cosa no exclou l'altra).

A la foto aquesta d'aquí a sota es pot veure una de les coses xules que hi ha (i més si ets un nen/a que vol jugar a les cabanyetes), però que encara s'ha d'esperar un temps per a que sigui maco del tot:
.

I res, a la qüestió... val la pena anar al parc si som, per exemple, de Sants? doncs mm, no, de moment no. Us podeu quedar al parc de l'Escorxador. Ara bé, d'aquí un temps, quan tota la vegetació hagi crescut i tots els arbres siguin ben formosos, llavors sí... llavors si que val la pena anar-hi i fer una passejadeta!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails