03 de juny 2011

CosmoCaixa! Dinosaures. Tresors del desert del Gobi

L'altre dia vaig anar al Cosmocaixa. Feia segles que no hi anava (des del dia de l'ARANYA GEGANT i l'instecte pal, amb els nanos del casal d'estiu...).
Ara hi vaig tornar perquè vaig guanyar entrades amb un sorteig. ^_^

En realitat eren entrades per veure l'exposició temporal de dinosaures, però com que eren entrades completes, vam aprofitar al màxim...(incloent, tal com vaig explicar, el planetari). Fins i tot em van regalar el catàleg de la expo! 

Els dinosaures van estar bé, però a mi el que em mola és el bosc inundat i les cosetes per tocar i fer experiments.

Hi ha peixos molt grans!!! (tant grans que fins i tot fa pena que tinguin tan poc espai per nadar i jugar amb els seus amics peixos)


A banda del bosc, també hi ha peixeres amb altres bitxos extranys, com per exemple el de la foto d'aquí sota. Jo creia que era de cera (reproducció d'algun peixsaure o algo per l'estil) fins que el vaig veure moure's. Impressionant. Igual que la peixera de caballets de mar: no paren de menjar cosetes!!!
.
 .
Aquesta és l'única foto que posaré dels dinosaures. I precisament no és ben bé un dinosaure si no una mena de tortuga antiga (que suposo que va ser trepitjada per un mamut i per això s'ha quedat plana).
.

Per últim, la joia de la corona. Perquè no ets ningú sino toques amb exclusiva individualitat aquesta bola. He hagut d'esperar 28 anys per fer-ho. Ara ja sóc algú!
.

I fins aquí, la crònica del Cosmocaixa.
Que tingueu un bon cap de setmana, jo marxo a Madrid i espero que faci bon temps....!!!! m'he fet un planning molt intens!!! Espero fer moltes fotos!!! (però seguiu entrant al bloc, que he programat l'entrada del restaurant i la de la peli!) ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails