09 de maig 2011

Salvem la residència! (CMU Ramon Llull)

Sempre he envejat secretament (o no tan secretament) les persones que viuen en residències universitàries i/o col·legis majors (de fet, és la mateixa enveja sana que tenia quan veia "Les bessones a St Calire's" i volia jo també viure en un internat gran gran amb jardins grans grans)

L'entrada d'avui és perquè el CMU Ramon Llull (CMU = Col·legi Major Universitari) tancarà aviat les seves portes... però això s'hauria de poder evitar perquè és la residència més antiga de Catalunya, fundada l'any 1921. 


El problema no és la reubicació dels estudiants, sinó el tancament d'aquesta per a convertir-la en oficines. Podeu llegir-ne tot el que necessiteu saber a la pàgina web:
http://www.salvemlaresidencia.org/

Estan previstos diferents actes aquesta setmana. Us els copio aquí sota:

- Dilluns dia 9 a les 11h: CONCENTRACIÓ davant de la seu central de la Diputació (C/Còrsega-Rambla Catalunya)
- Dimarts dia 10 a les 11h: CONCENTRACIÓ davant del Rectorat de la UB (Plaça Universitat)
- Dijous dia 12 a les 18h: MANIFESTACIÓ amb sortida al c/Comte d’Urgell-Còrsega i arribada a Plaça Universitat.

I no us oblideu de signar!
(Per part meva només afegir que gràcies a la Pilar, que fins ara era la cap de la biblioteca, tinc un punt de llibre de la residència, fet per Sant Jordi de l'any passat. I ben maco que és! els hi desitjo molta sort en aquesta lluita!)

1 comentari:

Pilar ha dit...

Moltes gràcies pel suport, Eli :D, esperem que amb la lluita encara quedin més anys de col·legi major, de cultura i de la seva biblioteca!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails