16 de maig 2011

Feria de Abril. Barcelona 2011

L'altre dia vaig anar a la FERIA DE ABRIL de Barcelona XDDD
No havia nat mai a cap feria de abril i mira, ara ja no puc dir que mai hi he estat!!! 

La veritat és que em va sorprendre una mica. No sé. O potser no. No sé. A més, també és un factor important dir que vaig nar-hi a mitja tarda, suposo que a la nit deu ser més fiesta y color.

La Feria d'Abril de Barcelona es posa actualment a l'espai del Fòrum (L4), a tocar de La Mina. No anava al Fòrum des de les 11es Jornades Catalanes...! (i bé, ara l'ambient era força diferent xDD).
Ja només baixar, hi havia un home venent figuretes. Al cap i a la fi no venia res especial però ho anunciava tot de tal manera que crec que cada dia buidava el camió...


Una altra cosa que em va sorprendre (o no) va ser la presència d'un ÚNIC partit electoral. Buscant vots...


I paradetes amb moltes cosetes, per tot arreu! vestidets de sevillana, torero, complements de tota mena, de totes les talles, per a totes les edats.. aquí teniu una mostra:


També, a banda de les múltiples casetes, hi havia fires. Moltes, moltes atraccions, molta gent. Massa gent... xD (això que veieu aquí sota és només una part i encara es veu buida...)


L'atracció que em va sorprendre més va ser aquesta... són BOLES DE HÀMSTER!! poses el nen a dins, el tanques amb la cremallera impermeable i hala! el tires al bassal d'aigua bruta. I que bé que s'ho passaven els nens xocant els uns amb els altres! 

 Em moria d'enveja :D

Fins aquí la meva crònica de la Feria de Abril Barcelona 2011. L'any vinent vull tornar-hi, però crec que ho faré de nit, per veure las luces y las sombras.

1 comentari:

Nodami ha dit...

jo encara puc dir que no he anat mai!!! a veure si quedem l'any vinent!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails