03 de novembre 2010

Facultat de Nàutica (UPC)

Divendres de la setmana passada vaig anar a la Facultat de Nàutica (UPC).

Va ser una mica improvitzat: anava amb la Grelda i l'Aina (veníem de veure la exposició d'il·lustració que us vaig comentar ahir) i com que l'Aina treballa a la UPC i no havia estat mai en aquesta "sucursal" i la Grelda és súper-fan de tot el que tingui a veure amb vaixells, doncs ens hi vam acostar.
El que no ens esperàvem és que ens acabèssin fent una súper-visita guiada per la Facultat :)! Inclús el terrat! ^_^
Pasen y vean:

Quan entres, hi ha un barcu.
És molt gran! (bé, no gran gran, és a dir, no és a mida real... però és força gran i hi queda molt bé). I just al costat hi ha unes escales que també són molt mones ^^:


Pujant, el primer que vam visitar és la "sala d'actes".
Diria que encara no s'ha inventat la sala d'actes perfecte... les cadires semblaven "tant còmodes" com la sala d'actes de la nostra Facultat (BiD UB). ;-)


Aquesta Facultat és per la gent que vol conduir vaixells i també per als qui volen construir-ne (dit de manera senzilla) :)

Després va ser el torn de la Sala de Juntes. També us en poso dues fotografies (aquí anem de dos en dos, com els Petit Suise):


Curiositat: de cada degà se'n fa un quadre. És a dir, que algú pinta un quadre del degà i el posen a la paret i per això aquesta sala està plena de quadres de gent (un dels quadres té una petita anècdota sobre la manera com va vestit).

La Facultat està plena de "trastos" en el bon sentit de la paraula: els passadisos estan decorats amb coses de vaixells i tal (que no sabria dir-vos el nom). Està guai.
Un exemple fàcil:


Finalment vam pujar al terrat (!!!!!). Té unes vistes genials.
Us poso dues fotos més. Atenció a la primera perquè -tot i que petit i no identificable-, hi surt DIXIT.


Un detall curiós:


Segons acabo de llegir, la Facultat ha anat passant per diferents mans (Marina Mercant, Ministeri de Marina....) però des de 1990 que forma part de la UPC. A la Viquipèdia posa que és actualment la més antiga de totes les que hi ha a Espanya i que a finals dels anys 60' se'n va celebrar el bicentenari.

Per acabar, una petita foto "de grup" i dues fotos egocèntriques (una que surto "normal" i l'altre saltant XD)


Tot ens Ens va agradar molt, o sigui que estarem eternament agraïdes a la biblioteca i a la Facultat!

1 comentari:

Grelda ha dit...

Vem riure molt! T'has deixat el vitrall de les escales! no el vem poder gaudir perque era de nit!! hem de tornar un dia assolellat per apreciar el colorit!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails