02 de novembre 2010

Exposició: Il·lustració a Llotja (CC Pati Llimona)

Encetem una setmana laboral curteta de 4 dies! :)
--> Per cert, ahir era festiu però va sortir el quart número de BIBLIOTECARIS DE PAPER (BdP pels amics) ;-)

L'altre dia, divendres, vaig anar a veure una exposició al Centre Cívic Pati Llimona:


"Il·lustració a Llotja" era una exposició (i parlo en passat perquè va finalitzar aquell mateix divendres) sobre treballs realitzats per alumnes i ex-alumnes de La Llotja, del CFGS d'Il·lustració.

Me'ls mirava i, tot i que alguns m'agradaven més que d'altres, tots tenien coses especials que els feien únics. M'haguès encantat anar a La Llotja i haver fer aquest cicle formatiu... però no sé si me n'haguès sortit. Suposo que s'ha de tenir una mica de talent d'aquells innats que fan que puguis dibuixar i pintar amb diferents prespectives i volums, ombres, tonalitats... i jo de tot això no en sé pas... I per tant... no hi podria entrar!
(Totes les imatges s'han extret de la web)

I·lustrar és una acció màgica :)
Crec que faré auto-formació jo soleta: m'agafaré llibres de la biblioteca i practicaré. Això sí que puc fer-ho ^_^ I si algún dia em surt alguna cosa mona, ja la posaré per aquí pel blog :)

Per cert, divendres també vam visitar la Facultat de Nàutica. És una Facultat de la UPC que molta gent no coneix i que és súper maca per dins. Si no l'heu vist mai, passeu-vos demà pel blog (vam pujar fins i tot al terrat!!!!) ^__^

1 comentari:

Nodami ha dit...

Nena, sóc fan dels teus dibuixos!! Tens el teu estil propi!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails