30 d’octubre 2010

Regalitus

Ja va ser el meu aniversari, ja està, s'ha acabat.... però m'emporto molts bons records. I algunes cosetes materials ^_^:

1- Quan estava al DIXIT em van fer el primer regal. Es tracta d'una mini-eli (seguint la tendència començada amb la mini-raquel) (^^). Me la van amagar a la biblioteca i vaig haver de fer una petita cerca (que per cert em va costar una mica, com es nota que ja no toco la classificació jajajaja masses subdivisions!!!)


Per la nit vaig celebrar-ho al restaurant "La Perla Nera", que està a Via Laietana.


- Un SÚPER PILÓ de punts de llibre!!!
- Un Vicky el Vikingo tovet (d'espuma) anti estrés, súper cucu!!!!
- Dues samarretes: la primera d'un gos que està trist perquè vol un os i la segona de la YOTSUBA! (edició no venal, feta especialment per a mi!)
- Uns tatoos per la mà, from Chicago (com aquell anunci d'Estrella Damm de fa uns 10 anys)
- Un tomatito que és també una guardiola, per guardar-hi euros
- Una postal (que seria d'un aniversari sense una postal?) ^^
- Un monopoly especial carrers de Catalunya!!! és genial perque jo de petita tenia el "Palé" i eren carrers de Madrid!!! Jo mai podia comprar el carrer Diputació ni Via Laietana perquè em tenia que conformar amb la Calle Princesa y el Aeropuerto de Barajas... ara tinc mono de jugar-hi (i va amb EUROS!) o sigui que quan vulgueu venir a jugar a casa meva m'ho dieu!! ^__^

Estic contenta, sóc feliç, no hi ha més a dir...

1 comentari:

Nodami ha dit...

Tan aviat com acabem amb els treballs, hem de quedar un dia per jugar al Superpoly i anar al karaoke!!!! que va quedar pendent!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails