14 d’octubre 2010

Els meus petits vicis

He de reconèixer que tinc uns petits vicis que em porten pel mal camí. Es diuen "jocs de Facebook".
Em fan perdre el temps. Em puc aixecar tranquilament un diumenge a les 8 del matí només per recollir les pastanagues plantades al FarmVille, el joc de la **** granjeta.

Estic enganxada. Tot va començar amb el Taski (Pet Society):

Una mascota virtual.

Li tinc carinyu. Ja, ja sé. Estic boja. Però és cert. Tinc el Taski des d'octubre 2008, i aquest serà el tercer Halloween que passarem junts (...).
Li he comprat tots els objectes que ha volgut i la seva col·lecció d'objectes per decorar la casa són genials. Té robeta d'estiu, d'hivern, de Nadal...

Que voleu que us digui... és una mascota pràctica. Obro el facebook hi allà està.
He de reconèixer que ara no el cuido tant (bé, dos cops per setmana mínim si que entro, li compro sempre tots els productes de la setmana... els "only this week"). [diners de mentida ehh!] :-)
A més, és bibliotecari (li vaig construir una biblioteca en un pis de la seva petita mansió)

Del Taski van sorgir molts altres... gestionar un restaurant, un café, una peixera, ... n'he provat molts (sobretot aquests a l'estil social, modus vivendi). Alguns encara perduren... però el que em té avui en dia súper enganxada és la granja. LA GRANJA. Farmville. Perdició.

Tot va començar un dia d'agost (del 2009 ¬¬)


Cultivar, recollir... que tinc 12 hores? 24 ? 48? 6? plantem sucre de canya, o plantem cols... o potser raïm blanc? els que juguem al Farmville estem malalts de veritat xDD
Jo programo el meu dia segons... "bé, arribo a casa a les 8 del vespre, plantaré això, allò...".. tenint en compte que hi ha possibilitats de plantar coses com melons o patates que triguen 3 o 4 dies, i tens marge de descans :)

Quan arribes al nivell master de plantació (haver plantat X vegades una "semilla") et donen un cartellet. Tinc una col·lecció maquíssima (ja van 40!) (alguns són cultius edició limitada, com els pastissets o els tomatillos ^_^):


Sí, d'acord. Estic fatal.
Però i què? m'agrada jugar-hi.
M'agrada perdre el temps de tant en tant jugant.... no faig mal a ningú! és el meu temps! :)

2 comentaris:

Moroboshi ha dit...

Completament d'acord. És el teu temps. Jo passo hores i hores llegint SOBRE còmics, més que còmics en sí. Imagina't...

Jo el Farmville el vaig deixar perquè vaig adonar-me que calia un nivell de professionalització que jo no podia assolir. Fes el que fes, pugés els nivells que pugués, l'aspecte de la granja no canviava gaire, i després hi havia gent com una noia que no coneixes i... tu... que no paràveu de créixer, i pujàveu en un dia el que jo trigava en pujar setmanes. Ets una crac.

Rojar ha dit...

Fins que no arribi el punt que deixis de socialitzar-te amb la gent per jugar a aixo no crec que t'hagis de preocupar hahaha

La meva tieta, si, TIETA, esta enganxadissima a un joc online d'una granja i fins fa poc també es posava el despertador per recollir les coses hahahaha Ara ja ha apres a montar-s'ho bé, pero es que aquests jocs enganxen moltissim.

Jo he aconseguit desintoxicarme, pero també vaig estar enganxat a molts d'ells!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails