28 d’octubre 2010

Ella tiene poder

Sí! Barcelona es poderosa, Barcelona tiene poder!

La veritat és que no em pensava pas que viure a Barcelona em faria pujar l'optimisme fins al punt de quasi explotar. Sóc una bola de felicitat.
I cada cop sóc més amiga de la meva càmara de fotos, veient Barcelona des de tots els punts de vista possibles. Perquè mai gaudim de les nostres pròpies coses?

Algunes fotos a l'atzar.

1- La botiga "Happy". No sé si sabria trobar-la de nou (està entre el Born i el Gòtic, prop d'on treballo) però em va encantar tota ella. Fins i tot els detallets estaven cuidats a l'entrada (la bici, la cistelleta amb publicitat...)


2. Un parc. En aquest cas tirant ja cap al PobleNou. I un "riu" d'aigua verda (tan verda com una tassa de té) (te verd, clar).
Les Torres Mafre de fondu. Qui diu que Barcelona és una ciutat estresant??


3. Típica, CaixaFòrum. Tot i que res no en prohibeix l'entrada, poca gent sap que a dalt hi ha un terrat solitari... (i de fet, està indicat i és una de les coses més maques de l'edifici) :)


4. Foto "bonus". Portal de casa amb bebé abandonat :)
(bé, no era abandonat, clar!!! però tal com vaig fer la foto, ho sembla xD) Molt de peli!


Ara m'estic adonat que no vaig parlar en el seu moment del carrer Aiguafreda (el carrer més maco de Barcelona)... i que l'entrada del Círculo Ecuestre encara está pendent!!! Al final li canviaré el nom al blog... "Barcelona des del meu punt de vista" ^__^

3 comentaris:

Alex Pler ha dit...

Pinta interessant el terrat de Caixa Fòrum. I què venen a la botiga Happy? Xorradetes de les que ens agraden?

Eli ha dit...

síi! nmoltes xorradetes ^^ és com la botiga "Chandal", que està pel Raval i tb té moltes cosetes... (i mai sé trobar-la jajaja)

Anònim ha dit...

Mmmmmmm aquesta botigueta em sona molt!!!!!! ;)
Jo penso el mateix que tu però de Girona!!!!!
I cada dia m'enamora més i més!!!!!!

p.d. ara t'escric un correu!!!!! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails