15 de setembre 2010

Scream

L'altre dia em vaig adonar que tinc la meva compta de Flickr força abandonada... però em va fer gràcia descobrir que la meva foto més vista segueix sent aquesta:

Feta al 2003, quan encara no tenia quasi ni Internet. Fíjate tú.

Fa poc una persona em va dir que jo era capaç de ser feliç amb un sol simple carmel de colorins. Segurament tingui raó... (o potser no). Però sí que m'encanta fixar-me amb les mil coses que decoren aquest món... i sí, no sé, estic bé, "estúpidament feliç".... sense feina fixa, sense lloc on viure, sense parella, sense iPhone, sense acabar la llicenciatura... (com veieu, la vida em vol boicotejar jajajaja).

Estic esperant el meu Príncep Blau. No entenc, s'ha perdut... no deu portar gps...


De fet no, no crec en això que se'n diu amor, ni molt menys en prínceps vestits de color blau! però mira... me'l van regalar i em fa companyia :)

Potser la meva vida és així:


Com una bicicleta infantil atrapada en mig d'una ciutat inmensament gran però inmensament buida. La veritat és que la foto m'encanta... la vaig fer un dia per la nit... anava a buscar el bus-nit però a la parada del Tram em vaig trobar això... i vaig tenir un sentiment d'empatia enorme amb la bici, lligada, amb rodetes... no és, però, la foto més trista del món i a la vegada la més alegre? Quanta il·lusió hi ha darrere d'aquest tros de ferro?

2 comentaris:

Atelier el grajo restaurador ha dit...

Comentario de las fotos:

1) la 1º es bueniiiiisima!!! no me extraña q sea de las más vistas en flickr, jajjajaj
2) me encanta el detalle del principe azul pero q en realidad es un loooobo (efecto de la foto: mira el cartel q tiene a su derecha jijijij)
3) he copiado la foto de la bici: para mí va por este orden
- curioso
- triste

y ánimo con todo, piensa, q al final, si la gente a la q quieres está bien, el resto ya vendrá :)

P.d: Y el Iphone es una caca!! pillate un Android!!! q es sistema abierto y te puedes bajar lo q quieras. Yo por ejem, me he bajado varios enlaces de tiras cómicas en inglés de todos los periódicos principales del mundo, se actualiza cada día. Y gratis!!

Nodami ha dit...

Scream: ahahahahaha!! jajajajaja Eli, ¿me creerás que no he visto esa peli? ninguna de esas pelis, porque creo que salieron varias jajajajajaja... pues gracias por el dato, grajo686... yo aún sigo indecisa entre iPhone, ipad, Android, blackberry o alguna cosas de esas jajajajajajajaja y al final siempre me quedo con lo mismo: el pc de la biblioteca!!! las bibliotecas al poder jajajajajaja Eli hem de kedar!! només puc findes entre setmana vaig culi cula jajajajaja vull dies de 78 hores!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails