06 de setembre 2010

Pippi Långstrump (Astrid Lindgren)

Mai m'havia llegit el llibre. La sèrie si l'havia vista, mil vegades per la tele... però el llibre no! I clar, arran de la xerrada de literatura infantil i juvenil nòrdica, me'n van venir ganes :)
.
.
No deixa de ser la versió escrita del que es veia a la tele, però m'ha fet gràcia llegir-lo. No sé si és massa tard per dir-ho... però de gran a mi m'agradaria ser com la Pippi Långstrump! Potser és cert que és una mica inviable (o una mica massa) i bastant incompatible amb la vida adulta a la qual estic entrant poc a poc i mig obligada... però bé. Intentaré seguir sempre la filosofia d'aquesta noia de cabells taronjes.
.
Sé que a vegades em poso súper negativa i súper gris (jo crec que entre maig i juny vaig tocar fons, jajaja!) però és qüestió d'omplenar-se de pensaments alegres i llavors ja tot es veu bé un altre cop. O almenys això és el que diuen a Peter Pan quan s'ha de volar.
.
Pensament feliç = volar.
Pensament negatiu = caure.
.
La setmana passada va ser una setmana de readaptació (tornar a catalunya, tornar a la feina, tornar a la monotonia). Ara ja, ja està. Comença la setmana i per mi comença una nova etapa. Ho dic més segura que mai perquè aquest cop ho dic de veritat :)
.
Els dies a Xile no han sigut només "unes pràctiques d'estiu ben aprofitades". M'ha canviat en moltes coses, i m'he adonat d'altres que ni jo mateixa coneixia ni sabia.
Aquests dies m'he dedicat (no sé encara si ho he aconseguit) a salvar una mica la situació acadèmica que arrastro (diguem-li "llicenciatura"). És cert que no m'agrada, però em queda una última oportunitat per treure-me-la de sobre.... i com que les assignatures aquest any són no presencials, vaig tranquil·la i sense estrès.
.
De fet, ara la meva relació amb la llicenciatura la veig així:
.
(no podria haver trobat una imatge millor)
.

Vull gaudir, si puc, del dia a dia de la meva vida (que per això ens han posat aquí!)
.
Ah! us enrecordeu de "Piset d'estudiants"? És un projecte que va quedar abandonat... o almenys, una mica abandonat... però tornarà tard o d'hora amb nous avenços! Ja veureu! :)
.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails