11 de juliol 2010

Manifestació 10-J

Ahir, com ja vaig comentar, vaig anar a la manifestació.
.
.
Va ser molt emocionant perquè hi havia moltíssima gent i tots ells amb pancartes, senyeres o estelades.
De camí a Barcelona (amb cotxe, per autopista) de tant en tant ens creuàvem amb cotxes que diuen senyeres/estelades enganxades, i un cop a Barcelona, l'ambient era inmillorable. Quasi vaig veure més mostres catalanistes als balcons que no pas espanyolistes (per això de la selecció i tal...).
.
.
La manifestació estava programada per a les 18 h, però es va allargar una mica perquè estava tot col·lapsat i perquè van haver-hi alguns problemes amb el Montilla i el Duran i Lleida.
La veritat és que feia MOLTÍSSIMA CALOR i jo em vaig marejar una mica perquè em feia una mica de mal de cap (mentre esperàvem si començar a caminar o no, vaig trobar un escalonet on seure i ja se'm va passar xD).
.
No sé, potser no va ser la manifestació més gran del món, però era una manifestació de catalans, i crec que s'han d'adonar que aquí hi ha molts catalans que no deixem que ens trepitgin els drets.
Tret d'alguns problemes minúsculs, la manifestació va ser pacífica i molt familiar, molts nens, molta il·lusió.
La veritat és que era maco de veure!
.
.
Llegir els mitjans de comunicació espanyols fa que surti fum del cap, per tant, us recomano un parell d'enllaços internacionals, que ells si que saben comptar:
.
.
Jo vaig fer algunes fotos.
Les vaig penjar tal qual al Facebook però després vaig provar d'aplicar-hi un contorn així fosquet i no sé si són més maques o no, però a mi m'agraden una mica més i són així com les he penjat al Flickr (si aneu al meu Flickr veureu la totalitat de les fotos) (aquestes 4 que apareixen aquí formen part de la col·lecció)
.

.

1 comentari:

Akiko-chan ha dit...

Esa ultima me gusta como te quedo!!! ^^
Yo tambien andaba por allí!!! (aunque claro que no en la manifestacion... de compras varias por la zona... XD)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails