18 de juliol 2010

Lloret de Mar: mira'l amb calma i gaudeix-ne!

Avui no parlaré de cap peli, sinó del meu poble.
.
Lloret és, a ulls de molta gent, un cau de guiris borratxos. D'acord, n'hi ha, però no només hi ha això! Lloret és un poble de la Costa Brava que té molt d'encant. Està clar que si només et fïes del que surt als mitjans de comunicació, et pots endur una idea negativa... per això us convido a que vingueu a Lloret a mirar-vos-ho amb uns altres ulls :-)
.
.
Tanmateix, darrerament s'està promovent Lloret! Mireu aquest vídeo:
.
.
Tenim el cementiri i esglèsia modernista, els jardins de Santa Clotilde, el poblat ibèric, el sepulcre romà, les diferents ermites... La veritat és que si es sap veure bé, és ben maco! M'he de dedicar a fer més fotos al poble ^_^
.
La setmana vinent Lloret es vesteix de Festa Major. Arriba Santa Cristina! (24/7) [programa]. Procesó marítima a primera hora, llaguts, missa a l'ermita... tot és molt maco, però ja us en parlaré de nou la setmana vinent, amb més fotos.
.
Coses de Lloret que potser no sabeu:
- Estem agermanats amb el poble de Bolsena (Itàlia). És el poble de Santa Cristina (on està enterrada). Com que la patrona de Lloret també és Sta Cristina, pos ens hi vam agermanar.
- Tenim una Font de Canaletes (regal de l'Aj de Barcelona fa molts anys) xD
.

2 comentaris:

Nodami ha dit...

jo vull fer fotos a Lloret!! pero no puc aquest cap de setmana!! quedem un altre?

Eli Ramirez. ha dit...

l'altre és festa major! jo no puc! i l'altre ja marxem (jo almenys si, tu no?)! XD ho deixem pel setembre, que s'hi estarà millor i no hi haurà tanta gent! et preparé una ruta guai, ja veuràs: quedaràs encantada amb el poble :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails