21 de juliol 2010

Biblioteca PobleNou-Manuel Arranz

Aprofitant que estic passant uns dies al PobleNou, ahir vaig fer una volta pel barri. La veritat és que és una zona que no conec pas massa, i m'està agradant!
.
Vaig aprofitar l'ocasió (com no) de visitar la biblioteca Poble Nou-Manuel Arranz, on sabia que hi treballava una amiga meva, la Cèlia :-)
Em va fer una visita guiada súper professional (inclús per la part que no es veu jijiij). La biblioteca és molt gran i molt maca, i té força espai previst per al creixement de la col·lecció.
Està situada a l'edifici d'una antiga fàbrica tèxtil (Can Saladrigas). Dins la biblio, a moltes parets hi ha imatges d'aquesta fàbrica (provinents de l'arxiu). [aquí podeu llegir més història]
El nom, Manuel Arranz, es en homenatge a un professor, historiador i arxiver que va ser membre fundador de l'Ateneu Popular La Flor de Maig i membre i president de l'Arxiu Històric del Poblenou.
.
Està especialitzada en cultura popular i tradicional.
.
En total, dos pisos plens de continguts i parets plenes d'història.
I per cert, em vaig emportar una guia de lectura sobre còmic. També està en línia! [Còmic, mirades personals]
.
Us deixo amb una de les fotos que vaig fer:
..

1 comentari:

Cèlia Millán ha dit...

Gràcies, Eli per la visita i els elogis, em faràs posar vermella!!! Gràcies també per la difusió i per la foto que és molt maca. A mi també m'agrada la Manuel Arranz però no sóc gens objectiva ;). Torna quan vulguis. Va ser un plaer.

Celia

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails